Vacuum laser Dioda cu Triplu laser pentru epilare progresiv definitiva D5 New

Echipamentul D5 imbina Laserul dioda 808nm de mare putere 1440 W( putere de iesire laser)(2400W putere de intrare) cu Triplu laser de 600W (putere de iesire),1500( putere de intrare).
Avantajul la vacuum laser dioda consta in faptul ca aspira pielea, o intinde pentru a deschide porii natural si astfel energia laserului ajunge mult mai eficient la folicul, facand astfel ca firul de par sa fie mai usor distrus. Melanina din firul de par absoarbe lumina laserului crescand caldura din acesta si distrugand radacina si abilitatea de a se regenera. De asemenea vacuum-ul nu lasa sa se piarda din lumina (precum se pierde la IPL deoarece se disperseaza lumina peste tot), toata energia concetrandu-se direct si tintit catre firul de par.

Vacuum laser Dioda cu Triplu laser pentru epilare progresiv definitiva  D5 New

Triplu laser: Trei lungimi de unda: trei lasere intr-unul singur! O singura trecere cu 3 lasere!

-Laserul Alexandrit 755nm (eficient pe fototipuri de piele deschisa si fire de par mai subtiri, cu concentratie scazuta de melanina)
-Laserul Dioda 808nm (eficient pe toate fototipurile de piele si pe parul gros)
-Laserul YAG 1064nm (este mai sigur datorita lungimii de unda si ideal pentru firele de par cu radacina adanca si concentratie mare de melanina)

De ce sa alegi aceasta tehnologie?

Avantaje triplu laser:
– O singura trecere cu 3 lasere deodata intr-o singura sedinta!
– Cele trei lasere impreuna ofera cele mai bune rezultate inca de la prima sedinta deoarece lucreaza pe diferite lungimi de unda si poate merge foarte adanc in derm pana la 1064nm pentru a distruge cea mai adanca radacina a firului de par!
– Mai putine sedinte fata de IPL sau dioda clasica
– Timp mai scurt pierdut la sedinte
– Este o tehnologie sigura si controlata!
– Fara durere si fara arsuri!

-       2 sonde incluse:

-       sonda Vacuum laser diode de 808nm si

-       sonda ICE triplu laser 755 /808/1064 nm

WI-FI si WLAN încorporat pentru asistenta tehnica la distanta.Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0367-407.843 sau pe adresa de e-mail vanzari@brokmed.ro